Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Det är svårt att göra alla hundraprocent nöjda"

– Det är svårt att göra alla hundraprocent nöjda alla dagar. Men vi gör så gott som vi kan, säger Birgitta Månsson, enhetschef matproduktion.

Annons

I  ÖP berättade Lars-Göran Mikaelsson om sina åsikter om maten från Solliden.
Birgitta Månsson berättar att det är väldigt många som har åsikter om mat och att alla har lite olika preferenser om hur saker bör smaka.
– Vi har varit och pratat med den här personen i flera omgångar för flera år sedan. Därefter har vi inte hört någonting, säger Birgitta Månsson.
Hon berättar att en utomstående dietist har provsmakat maten från Solliden och att hon ska ha tyckt att den var bra.
– Då känner jag mig ganska trygg i det, säger Birgitta Månsson.
Hon tror att mycket av samtalet kring mat just nu bottnar i frågor kring matutredningen.
– Det blir så mycket politik i den här frågan nu. Det är jobbigt för oss också, är det verkligen så illa eller har maten fått ett oförtjänt dåligt rykte, säger Birgitta Månsson.

Mer läsning

Annons