Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ellen Sundberg uppträder på Jamtli julmarknad tillsammans med Doug Seegers

På lördag kommer Bjärmes egen Ellen Sundberg att spela under julmarknaden på Jamtli. Detta tillsammans med amerikanske countryartisten Doug Seegers samt Undersåkerskören. På torsdagen spelar hon även på Gamla Tingshuset.

Annons

Det är både sina egna hits samt klassiska jullåtar som Ellen Sundberg och Doug Seegers ska framföra på Jamtli. Jullåtarna kommer dock att ha influenser från de båda artisternas country- och americana-inspirerade musik. Doug Seegers, som blev känd i Sverige efter sin medverkan i artisten Jill Johnsons TV-program "Jills veranda" på SVT, kommer även att prata om sin barndoms jular under kvällen.

Ellen Sundberg, uppväxt i Bjärme i Östersunds kommun, och Doug Seegers ska både spela tillsammans och var för sig. Under kvällen är de också ackompanjerade av Undersåkerskören som vanligtvis håller till i Sockenstugan vid Undersåkers kyrka i Åre kommun.

Klockan 20.00 på torsdag spelar Ellen Sundberg också på Gamla Tingshuset i Östersund. Den här kvällen kommer även duon Break A Bad Habit att medverka, som går upp på scen klockan 19.30.

----

Läs mer:

Här är konserterna som ger dig julstämning i advent

Popgenis country och americana-höst har bara börjat

I dag 26 augusti släpper Ellen Sundberg sitt tredje album "Cigarette Secrets"

Recension: Ellen Sundberg "Cigarette Secrets"

Mer läsning

Annons