Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kindberg avslutar styrelseuppdrag i Reaxcer

Östersundshems VD Daniel Kindberg meddelar att han kommer avsluta sitt externa styrelseuppdrag i Reaxcer. Han ställer inte upp för omval och avslutar uppdraget inom en snar framtid.

Annons

Vid sidan om sin ordinarie tjänst som VD för Östersundshem har Daniel Kindberg ett antal externa uppdrag, sanktionerade av Östersundshems styrelse. Ett av dessa är som ledamot i Reaxcers styrelse där han nu avstår från omval och avslutar uppdraget inom "en snar framtid".

– Jag har trivts väldigt bra i mitt uppdrag för Reaxcer som styrelseledamot. Reaxcer är idag ett framåt, expanderande och bra bolag med goda förutsättningar inför framtiden. Jag vill lovorda styrelsens ordförande och VD som är mycket professionella och duktiga. Jag väljer istället att fokusera på mina kvarvarande uppdrag, säger Daniel Kindberg i ett pressmeddelande.

Reaxcers styrelseorförande Bo Ottosson säger sig ha förståelse för Kindbergs beslut.

– Tråkigt att höra för oss, Daniel har tillfört väldigt mycket under sin tid i vår styrelse. Samtidigt har vi förståelse för hans arbetssituation. Vi vill tacka Daniel för hans tid i Reaxcers styrelse.

Reaxcer är ett transport- och logistikföretag som bildades 2005, när lastbilscentralerna Jämtfrakt och Härjelast slogs ihop.

Läs även: Öppen konflikt mellan kommunchefen och Daniel Kindberg

Mer läsning

Annons