Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kritiserade polisens omorganisation i sitt tal–nu hyllas Jerand i sociala medier

Jublet i sociala medier vill aldrig ta slut. Sällan eller aldrig har Stephen Jerand fått så mycket lovord.

Annons

I går höll Stephen Jerand tal i Gamla Kyrkan i Östersund.  I dag får han översvallande beröm i sociala medier för sitt tal.

I samband med polisens julhögtid i Gamla kyrkan i Östersund i måndags levererade förre länspolischefen Stephen Jerand svidande kritik mot polisens omorganisation.

Han sa i talet bland annat att "Polisen har tappat mark nåt oerhört och det är tyvärr så att polisens omorganisation har gått kraftigt vilse."

Han sa vidare "Nedläggningen av LKC här i Östersund är och förblir ett stort svek gentemot medborgarna."

LÄS OCKSÅ: Han tar över som polisområdeschef efter Stephen Jerand

Om gensvaret i kyrkan var stort efter talet, är det inget mot det gensvar Jerand fått på sociala medier. Här formligen överöses han med positiva kommentarer.

Här är några korta utdrag ur kommentarer på Facebook:

"Härligt att någon chef vågar tala om hur djävla dåligt det är... Stå på dej det är många där ute i polissverige som är bedrövade hur det kunnat bli."

"Stephen skulle passa bra som den nya rikspolischefen men han blir nog kanske lite för obekväm med sin rakryggade rakhet"

"Bravo Stephen - starkt gjort! Hoppas att flera kliver fram och tar ställning"

"Hälsa Stephen att det snart är ledig plats som rikspolischef... ta me dej Göran Bergtröm å kom hit du/ni har många vänner här i storstan som skulle rakryggade ställa sig bakom er".

LÄS OCKSÅ: Jerand gjorde kvinnorna en stor tjänst

Mer läsning

Annons