Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Östersundsbon Annie har utsetts till Årets säkerhetselev

Annie Myhr har nyligen utsetts till Årets säkerhetselev av tidningen Skydd & Säkerhet. Anledningen till vinsten är hennes flitiga studier samt arbete utanför klassrummet.

Annons

Östersundsbon Annie Myhr vann pris som Årets säkerhetselev.

Annie Myhr examinereades i juni i år från programmet Risk- och krishantering vid Mittuniversitetet i Östersund. Under sin tid där har hon lyckats utmärka sig så mycket att hon belönats med priset som Årets säkerhetselev vid tävlingen Security Awards 2016.

Under sina studier har hon bland annat gjort praktik på Sveriges ambassad i Litauen. När hennes handledare där var tvungen att åka hem till Sverige blev hon lämnad mer eller mindre ensam med sitt jobb, men det hindrade henne inte från att göra bra ifrån sig.

– Jag styrde upp en krisövning i princip helt själv, säger hon.

Annie Myhr kommer ursprungligen från Stenungsund i Västra Götaland, men har sedan en tid varit Östersundsbo. För ett par veckor sedan anställdes hon av SOS Alarm i Östersund där hon ska jobba som larmoperatör.

– Det är jättespännande, säger hon.

Men innan arbetet börjar på allvar måste hon genomgå en tretton veckor lång utbildning. Denna görs i Uppsala dit hon får pendla veckovis. Samtidigt som detta pågår fortsätter hon även sina studier genom att läsa till en masterexamen.

Tävlingen Security Awards 2016 arrangeras av tidningen Skydd & Säkerhet och motiveringen till Annie Myhrs vinst är följande: "Med ett positivt och inspirerade sätt har Årets säkerhetselev stuckit ut och utfört sina uppgifter inom ramen för utbildningen med bravur. Ett engagemang för säkerhetsbranschen och skickligt utförda arbeten borgar för en strålande framtid för vinnaren Annie Myhr”.

----

Läs mer:

Tidigare studenter vinner pris – är förebilder och ambassadörer för Mittuniversitetet

Outdoorföretag samarbetar med Mittuniversitetet i treårsprojekt – ska stärka regionen

Lars Lagerbäck ny hedersdoktor på Mittuniversitetet – ger sin dom över ÖFK

Mer läsning

Annons