Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rolf från Östersund kammade hem storvinst på Bingolotto

Rolf Jonsson från Östersund prickade in färgfemman i kvällens Bingolotto. Vinsten blev en bil, elektronik, resor och mat till ett värde av 258 000 kronor.

Annons

I söndags lyckades Rolf Jonsson från Östersund med konststycket att pricka in färgfemman på Bingolotto och ta hem en riktig storvinst.

– Att först komma fram på telefon i direktsändning, sedan få färgfemman och slutligen alla vinster är egentligen otroligt, kommenterar Rolf sin osannolika tur.

I färgfemman får den som spelar öppna ett antal luckor fram tills det att samma färg öppnats två gånger. Bakom de luckor som Rolf Jonsson valde att öppna gömde sig en mindre personbil , teknikvaror för 50 000 , resor för 35 000 och mat för 25 000 kronor.

– Jag är en ganska cool person och det kändes väl inget speciellt. Men det är klart, det är inte många gånger i livet man får uppleva något liknande, säger en samlad Rolf Jonsson efter vinsten.

Vad han ska göra med vinsterna har han ännu inte hunnit fundera på.

– Bilen ska jag försöka ta ut pengar för, jag har redan en bil som jag är nöjd med. Mat är ju alltid bra att ha och reser gör jag ju en del, kanske blir det en solresa.

Det sammanlagda värdet av vinsterna som Rolf Jonsson lyckades vända fram i söndagens färgfemma hamnade på 258 000 kronor.

Rolf Jonsson från Östersund vann stort i söndagens Bingolotto.

Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon?Ladda ner ÖP:s eller LTZ:s nya app här, till Iphone eller till Android!Länk till ÖP:s iPhone-app: https://goo.gl/QSzSm8

Länk till ÖP:s Android-app: https://goo.gl/usRKZl

Länk till LTZ:s iPhone-app: https://goo.gl/czcVdILänk till LTZ:s Android-app: https://goo.gl/ZT9S1N

Mer läsning

Annons