Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Östersunds bästa pizza engagerar – vilken är din favorit? Rösta här

Den korta nyheten om att Pizza House blivit utsedd till Östersunds bästa pizzeria har väckt känslor. Inte förvånande är det inte alla som håller med.

Annons

Det är Onlinepizza som utsett Östersunds bästa pizzeria och det var Pizza House. Den korta nyheten lade vi ut på vår Facebook.

Debatten uteblev inte. Alla har sin åsikt och smaken är ju inte objektiv på något sätt.

En kvinna konstaterade att Pizzeria Napoli i Torvalla är bäst, medan en annan kvinna räknade upp tre: Athena, Daffys och Princess.

Flera stycken lyfter också upp Vezzo som en plats med godast pizza. Pizzeria Oden är en annan som lyfts fram av flera som bäst och en person gillar Spader Dam. Big Papas vid Blå center är en annan som har sina fans.

Nyheten handlade om bästa pizzerian i Östersund, men det har inte hindrat några från att lyfta fram Frazzes pizzeria i Krokom. Och eftersom smak inte har några gränser, så får den naturligtvis hänga med i den här uppräkningen.

Så nu är frågan. Vilken pizzeria tycker våra läsare är bäst av alla de som räknades upp? Nu har du chansen att göra din röst hörd:

Resultatet är inte statistiskt säkerställt utan speglar bara vad de som väljer att rösta anser. Det ska alltså inte tas som en objektiv sanning.

Foto: TT

...

Mer läsning

Annons