Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sixten känner sigtrygg med Baron

/
  • ”Jag föredrar både hund och katt. Hunden heter Lord, katten lilla katten Mys-Märta”.Foto: MargotEriksson, Optand.
  • BÅDA HAR SINA PERSONLIGHETER.”Frågan om hund eller katt är fel ställd, enligt min mening. Hos oss gäller både och. Vår hund Ares sover ofta gott och mysigt tillsammans med katten Måns, som synes. Och själva vill vi inte prioritera någon av dem som det bästa husdjuret. De har sina personligheter, vare sig de är hund eller katt.”Inskickat av Gunnel Toft, Svenstavik.
  • ”Våra små har samma syn på livet i alla lägen ...”Av Maggan och Hasse Dahlin i Målsta.
  • ”Vi är varken hund eller katt. Våra husdjur är väldigt unika båda två, därför är de bäst! Kattenheter Kim och är en huskatt. Hunden heter Megan, men Kennelnamnet är Scudabout Ava,Australiensisk terrier.” Foto: Lena Arvidsson, Östersund.
  • FRISK LUFT OCH GOTT SÄLLSKAP.”Jag har både hund och katt, och hunden är bäst för med den får man anledning att gå ut och röra på sig i alla väder. Alltså frisk luft, motion och gott sällskap.” Lena Eriksson, Frösön.
  • DANTE ÄR SNÄLL MOTALLA SMÅ UNGAR.”Detta är vår blandrashund Dante med två kattungar vi hade för två år sedan. Dante är alldeles otroligt snäll mot alla djurungar och framför allt små katter. Han kan stå som fastfrusen länge och bara titta när de är nyfödda och senare får man ofta se sådana här situationer. ” Inskickad av Ninni Landgren.
  • TROGEN JAKTKOMPIS OCH EN CHARMERANDE VÄN.”Hunden, en trofast jaktkompis och sällskap. Katten, en självständig och charmerande vän.” Inskickad av Ruth och Ulf Jonasson, Trångsviken.
  • ”Här är vår hund Baron, 7 år, och katten Sixten, 2 år. Så här kan de ligga och sova ibland. Sixten känner sig trygg med Baron och han känner att han har sällskap av Sixten, om de blir ensam hemma en stund. Sixten har vuxit upp med Baron, de leker tafatt, Baron hämtar leksaker till Sixten för att få igång en lek. Baron är väldigt snäll han tar hand om djur som är mindre än honom. Baron vaktade en talgoxe som låg på marken förra sommaren, efter att den krockat med ett fönster, Baron låg bredvid pippin tills den kunde flyga iväg igen, då reste sig Baron och tittade på talgoxen, som satte sig i ett träd en bit ifrån sedan flög den iväg. Det var precis som om den tackade honom. När Baron kommer in ifrån en promenad så kommer Sixten och möter honom och stryker sig mot honom som om han säger ’äntligen kommer du in igen’. Sixten är en innekatt, korsning mellan Siames och Main coon– mycket klok kisse. Baron är en korsning mellan Schäfer och Rottweiler – lugn men vaksam på det som finns runt omkring, en klok och fin vakthund.Jag är hundmänniska, men har fattat tycke för katter nu efter att Sixten kom in i vårt hem. De är stabila i sitt varande, de gör som de vill, man kan aldrig tvinga dem till något. Vi har mycket att lära oss av djuren om vi tar oss tid att studera dem.”Hälsningar från matte Eva Steen, Östersund.
  • IAN OCH MISSAN TEQILA TRIVS TILLSAMMANS.”Jag är både katt- och hundmänniska. Som ni se trivs de i lag. Hunden heter Ian och katten Missan Teqila. Foto: Ewa Hansson Magnusson, Lillhärdal.
  • en perfekt kombination.”Vi har både hund och katt, den perfekta kombinationen. Katten Hubbe är otroligt vacker att titta på och världens bästa antistress metod, vi tävler alltid om att sitta honom. Hunden Heidi är det bästa för oss, hon främjar för en mycket aktiv livsstil!”Av Åsa Qvarngård, Ås.

Annons

Mer läsning

Annons