Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Besöksrekord på Köpmannamarknaden

/
  • Köpmannamarknaden lockade rekordmycket folk ut på torget och Storgatan i Strömsund där marknadsstånden stod uppradade. Men mest drog nog ”Idol-Ola” Svenssons uppträdande på lastbilsflaksscenen bredvid kommunhuset.
  • Några låtar och massor av autografer stod på repertoaren när ”Idol-Ola” Svensson agerade dragplåster på lördagens Köpmannamarknad i Strömsund.

Centrum i Strömsund var rejält folktätt under lördagens Köpmannamarknad.

Annons

– Det är svårt att uppskatta hur många som kom, men vi tror att det var rekord på antalet besökare, säger Annica Nyholm, ordförande i arrangerande Strömsunds köpmannaförening.

Allra mest packat med folk var det framför den tillfälliga scenen bredvid kommunhuset när ”Idol-Ola” Svensson höll sin minikonsert.

Men även de rekordmånga marknadsstånden var välbesökta. Kanske skuggan undan dem lockade lite extra?

– Alla köpmän var jättenöjda och hade sålt en hel del. Det gör otroligt mycket att det är fint väder, säger Annica Nyholm.

Vid kvällens middag och dans avtackades den kommitté inom Köpmannaföreningen som jobbat med marknaden under många år.

– De fick sluta med flaggan i topp efter ett mycket bra arbete. Nu får vi se inför nästa år, det blir nytt folk och kanske lite nya idéer. Att marknaden lever vidare är helt klart eftersom den är så uppskattad, säger Annica Nyholm.

 

Mer läsning

Annons