Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

På fredag får Strömsundsduo visa sin talang i tv

/
  • Bert Karlsson och Charlotte Perelli var två av jurymedlemmarna i Talang 2009 som bedömde mikrofonmimen med Strömsundsduon The Goose, Joacim Hoffman och Alexander Söderlund. På fredag kommer de att synas i TV4. Foto: Filip Gustafsson
  • Det blev en hel del väntan för Alexander Söderlund och Joacim Hoffman dagen för inspelningen av Talang 2009. De var på plats redan klockan 10 på förmiddagen och först 21 på kvällen var allt klart.
  • Här förbereder sig Alexander Söderlund och Joacim Hoffman inför uppträdandet. Det är viktigt att frisyren ligger rätt.
  • Alexander Söderlund och Joacim Hoffman tillsammans med programledarna Tobbe trollkarl och Markoolio på inspelningen av Talang 2009 i Stockholm.
  • Joacim Hoffman och Alexander Söderlund utför sitt mikrofinmimsnummer på Talangscenen.

I andra programmet av Talang 2009 i TV4 på fredag gör Strömsundsduon The Goose entré. De vet inte hur mycket de kommer synas och får inte berätta hur det gick, men de har fått ett minne för livet.

Annons

– Det var roligt och något nytt, bara att få vara med på inspelningen, säger Joacim Hoffman.

Det är han som gör ljuden till rörelserna som kompisen Alexander Söderlund utför. Det kallas mikrofonmim.

– Vi gjorde en massa saker och det gick ganska snabbt ändå, säger Alexander Söderlund.

Efter en massa förberedelser avslutades dagen med att Joacim Hoffman och Alexander Söderlund fick kliva upp på scenen och få ett omdöme av juryn som i år består av Bert Karlsson, Charlotte Perelli samt artistagenten Johan Pråmell.

– De är helt vanliga personer de också och det var inte så himla nervöst. Det var mer roligt. Man ska njuta på scenen annars är det ingen idé och det gör vi varje gång, säger Alexander.

– Det var roligt att se och träffa dem, säger Joacim.

Det var många artister och grupper med under inspelningen, ungefär 20–25, så under fredagens program i TV4 kommer inte allas uppträdande visas i sin helhet. Men alla kommer att få synas.

Hur det gick får killarna inte avslöja. Men oavsett har det gett mersmak.

– Man känner hur roligt det här är och vill fortsätta satsa, säger Alexander.

Mer läsning

Annons