Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömsund vill ha en positiv logotyp för att locka inflyttare – startar en tävling

Strömsunds utvecklingsbolag (Suab), kommunen samt företagare drar igång en satsning för att få inflyttare. Därför vill de ha din hjälp med en logotyp.

Annons

Det hela handlar om ett projekt som heter ”Heja Strömsund” och målet är att lyfta fram det som är bra med kommunen. Det i sin tur ska locka folk till kommunen för att jobba och leva där.

”Vi vill visa att vi har en fantastisk kommun att leva och verka i och där mycket positivt händer” skriver kommunen på sin hemsida.

Men till varje projekt med självaktning krävs det en hemsida som i sin tur kräver en fräsig logotyp. Därför har Suab, Strömsunds kommun och de företagare som är med i projektet utlyst en tävling. Bästa logotyp vinner ett presentkort på 1000 kronor som kan användas i de butiker som är med i Strömsunds köpmannaförening.

Men det är snabba ryck. Senast 16 november i år vill man ha in tävlingsbidraget. Det ger er som vill vara med en vecka på er att gnugga geniknölarna, skapa och sedan skicka in bidraget. Här hittar ni kontaktuppgifter och information om vad som gäller för tävlingen.

...

Den här nyheten skickades ut som geopush till de som är intresserade av nyheter i sin närhet.

Vill du ha lokala nyhetspushar till din mobiltelefon?

Ladda ner ÖP:s eller LTZ:s app här, till Iphone eller till Android:

ÖP:s iPhone-app

ÖP:s Android-app

LTZ:s iPhone-app

LTZ:s Android-app

Mer läsning

Annons