Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jamtli bjuder in alla till valvaka

Jamtli arrangerar en valvaka på söndag. En valvaka som inte är förknippad med något parti.
Under kvällen blir det musik, quiz och underhållning.

Annons

Utgången av detta val är inte given på något sätt. Det ser jämnt ut mellan de politiska blocken, partier kan komma in och åka ut ur riksdagen.

Detta vill Jamtli fånga upp.

– Vi tror att fler än vanligt kommer att följa valvakan i år.  Och tänk vad trevligt att göra det tillsammans med andra, tänkte vi. Inte sitta hemma i sin egen soffa och bita på naglarna, utan göra det till en kväll av gemenskap, diskussion och fest, säger Jeanette Wahl på Jamtli.

I väntan på valresultaten kommer det bli underhållning och frågesport.

Författaren och radiomannen Jens Ganman är inbjuden som kommentator och ska också att spela med egna bandet Eastwick. I entréhallen kan besökarna dansa till DJ Snake.

– Vi tycker att det är precis så här Jamtli ska användas, som en öppen arena för diskussion och möten. Vi hoppas på en kul kväll i nya och gamla vänners sällskap, säger Charina Knutson, biträdande museichef, som också kommer att vara konferencier under kvällen.