Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Janne Andersson om konkurrensen på mittfältet – hyllar Sema: "Håller väldigt bra klass"

Sveriges förbundskapten Janne Andersson höll presskonferens på måndagen inför landslagets två träningsmatcher mot Chile och Rumänien under den kommande veckan. En av de som är med i truppen är ÖFK:s Ken Sema.

Ett av de ämnen som togs upp var yttermittfältet, där Leipzigs Emil Forsberg är given på en kant. Den andra platsen är inte lika självklar. Det står mellan Victor Claesson, Jimmy Durmaz och Ken Sema.

– Så är konkurrensen. Men det är långt kvar till tävlingsmatchen. Det är bra med konkurrenssituationen. Claessons utveckling är jätterolig. Han gör mål, poäng och bidrar i spelet i Krasnodar, säger Janne Andersson.

– Samma gäller Sema. Hans utveckling är liknande. Han har visat att han håller väldigt bra klass i de internationella matcherna, säger Janne Andersson.

 Träningslandskamperna mot Chile och Rumänien spelas den 24 och 27 mars. Hemma respektive borta.

– Det är fyra månader sedan vi träffades. Vi måste vara tydliga med hur vi spelar. Vi har fyra träningar på oss, säger Janne Andersson på måndagens presskonferens.

För dig som loggar in:

Inget nytt Europaspel att locka med för ÖFK – men det påverkar inte Sema: ”Trivs bra här”