Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jemtland föll borta mot Timrå

Bortalaget Jemtland fick se sig besegrat av Timrå i lördagens match i division 1 Norrland i innebandy. 11–8 (3-2, 8-3, 0-3) slutade matchen.

Jemtlands tränare Tomas Scott kommenterade matchen:

– Vi gör en helt okey match där vi innan pratar om att ligga lågt i försvar och ta chanserna när vi får dom. Vi är med och hämtar upp till 5-5 i andra, vi tappar sen matchen under en rejäl svacka i andra perioden och Timrå går till vila med ledning 11-5. Tredje går vi ut och gör en bra period men tyvärr räcker det inte idag mot en välspelande motståndare. Tyvärr är det som så många gånger förr i år, våra svackor blir alldeles för djupa och vi har hamnat för långt efter när vi väl vaknar till liv igen. Sett över hela matchen finns det mycket positivt att ta med sig och många som gör en bra match.

Axel Hjälm 3, Hampus Strömberg 3, Daniel Sjöblom 2, Albin Aune, Jesper Brundin och William Öhlén Nylund gjorde Timrås mål, medan Jesper Söderholm 2, Daniel Ringbert 2, Isak Timan 2, Olle Olsson och Niklas Karlström stod för gästernas målgörande.

Med tre omgångar kvar är Timrå i serieledning, och Jemtland är på elfte plats.

Nästa motstånd för Jemtland är Örnsköldsvik. Lagen möts lördag 2 mars 16.00 i Skyttis Arena.