Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johan Olsson till hem och hus-mässan i Vemdalen

Hus och hem-mässan Lodge & Lya arrangeras för åttonde året i höst. Förutom den före detta elitskidåkaren Johan Olsson kommer TV-kocken Paul Svensson vara på plats för att föreläsa.

Annons

Helgen den 3-4 november öppnas portarna för mässan på Vemdalsskalet. Förra årets evenemang drog 8 200 besökare och 77 utställare.

– Eftersom jag och min familj sedan lång tid haft stuga i Vemdalen, har allt från jul- och påskfirande, till snösäker höstträning och uppladdning inför mästerskap varit naturligt att utföra i Vemdalen, säger Johan Olsson i ett pressmeddelande.

Föreläsningen kommer enligt skidhjälten, som har både OS-, VM- och bragdguld på meritlistan, att handla om de faktorer som gjorde att han blev framgångsrik som skidåkare, om hur han jobbade med målsättningar och tankemönster både i vardagen och inför de stora mästerskapsloppen.

Andra nyheter som presenteras i år är Hantverkstorget där ambitionen är att erbjuda allt från sameslöjd till exklusivt hantverk av glas, porslin, tavlor, keramik och smycken.

Läs mer:

Möbelmästarna i Härjedalen bästa monter när rekordpubliken röstade

Johan Olsson tröttnade på skidfusket – kunde slutat mycket tidigare: "Var nära flera gånger"

Skidstjärnan Johan Olsson lägger ner karriären – vi sände live

Annons