Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jon Henrik bäst i premiären av Let's Dance – fick Cecilia Lazar mållös: ”Du gjorde det så showigt”

I premiären av Let's Dance säsong tretton dansade Jon Henrik Fjällgren American smooth tillsammans med Katja Luján Engelholm. En dans som charmade två av de tre jurymedlemmarna och både han själv och tittarna var nöjd med.
– Ja herregud, sa Jon Henrik i programmet.

Artisten och renskötaren från Mittådalen fick en fin start i Let's Dance. Jon Henrik Fjällgren och Katja Luján Engelholm var 7:e par ut på dansgolvet i säsongspremiären.

Mamma Ulla Fjällgren sa inför programmet att det skulle gå bra och rätt fick hon. Med sin American smooth fick han fina poäng av majoriteten av jurymedlemmarna.

Juryn består i år av de erfarna dansdomarna Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar.

– Ja Jon Henrik, du verkligen överraskar mig. Jag hade sett dig som en introvert och naturnära kille och så kommer du ut här och levererar, sa Ann Wilson i programmet.

Även hans partner fick beröm från Ann Wilson.

– Katja fin koreografi den passade verkligen Jon Henrik, sa hon i pogrammet.

Lovord fick renskötaren även av Cecilia Lazar:

– Jag är faktiskt också helt mållös, du gjorde det så showigt och gled så fint från fot till fot.

Men Tony Irving var inte lika imponerad.

– Du har sån härlig sväng i kroppen när du står till men när du förflyttar dig blir det som ett kylskåp, sa han i programmet.

När poängen delades ut gav Tony Irving bara en trea medan hans kollegor gav en femma och en sjua.

Programledare för programmet är David Hellenius och Tilde de Paula Eby. Efter att juryn sagt sitt frågade Hellenius om Jon Henrik Fjällgren var nöjd med sitt framträdande – hans svar:

– Ja herregud.

Även tittarna var nöjd med Jon Henrik och Katjas framträdande och de röstades fram dem till kvällens bästa par.

Jon Henrik Fjällgren tävlar mot Gunde Svan, Britt Ekland, Viktor Frisk, Margaux Dietz, Martina Haag, Nikki Amini, Claes Malmberg, Therese Alshammar, Daniel Norberg och Gustaf Hammarsten.

Programmet visas på TV4, fredagar klockan 20.

Läs också: Jon Henriks mamma inför Let's Dance-premiären: ”Det går nog bra”