Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jon Henrik klar för Melodifestivalen?

Jon Henrik Fjällgren är "så gott som klar" för Melodifestivalen 2015. Det skriver Aftonbladet på sin webb och hänvisar till sina källor.
– De har visat intresse men ingenting är klart vad jag vet, säger Ola Sandström, Jon Henriks manager.

Jon Henrik Fjällgren slog igenom med dunder och brak i våras i "Talang" på TV3 där han slutade som vinnare. Hans jojk "Daniels sång" gick rakt in i tevetittarnas och juryns hjärtan. Några dagar efter programmets final var hans nysläppta skiva en av de mest lyssnade på Spotify och han har nu 35000 följare på sin Facebooksida.

Och enligt artistens manager, Ola Sandström, har Jon Henrik skickat in ett bidrag till uttagningen för Melodifestivalen.

– De har visat intresse och vill gärna ha honom med. Sedan är det mycket som ska stämma med låt och arrangemang. Vad jag vet i nuläget så är ingenting klart ännu säger Ola Sandström.

Men enligt uppgift till Aftonbladet så är Jon Henrik alltså så "gott som klar" för Melodifestivalen 2015 år. Tillsammans med bland andra Måns Zelmerlöw. Aftonbladet skriver att schlagergeneralen Christer Björkman är i full färd med att välja ut artister och låtar och där är en av de aktuella Jon Henrik från Mittådalen.

"Låten är etno och pop som brukar funka riktigt bra i schlagern. Kombinera det med jojken och han har verkligen en helt egen stil, säger en källa till Aftonbladet om Jon Henrik Fjällgren.

Tidningen har sökt Jon Henrik för en kommentar utan att lyckas.

---

Läs också:"Utan kärleken till min hembygd hade jag inte vunnit"