Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jubelfest för kommunanställda

Härjedalens kommun bjöd sina anställda på en jubileumsmiddag på fredagskvällen. En trivsam tillställning där det dukats för 540 gäster på Vemdalsskalet.

Annons

En god trerättersmiddag fick alla kommunanställda när deras arbetsgivare firade 40 år.

– Jag tycker att det blev en trevlig middag och allt flöt på fint även om vi var väldigt många, kommenterade Torbjörn Bergman.

Kommunalrådet Gunilla Zetterström-Bäcke välkomnade alla och öppnade middagen med ett kortare tal om kommunens historik.

– Det var fem kommuner som blev en 1974. Sedan dess har vi haft fem kommunalråd och det är faktiskt så att vi har representerat en varsin av de gamla kommundelarna, berättade Zetterström-Bäck som avslutningsvis stämde upp med ett fyrfaldigt leve för jubilaren.

Gästerna bjöds på en räk- och kräftstjärtstoast som förrätt, sedan blev det kalvytterfilé till huvudrätt och nougatpannacotta till efterrätt.

Efteråt blev det dans men då kunde inte kommunalrådet närvara särskilt länge.

– I går var jag i Östersund på guldgala, i kväll hinner jag hem en stund men i morgon är det resa upp till Östersund igen då förtroenderådet ska träffas. Några kanske tror att jag smiter undan, men så är det inte för jag hade gärna stannat längre för att få chansen att prata med alla härliga medarbetare, säger Gunilla Zetterström-Bäcke glatt.