Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Julsånger i hela länet

Estrad Norr fortsätter sin satsning på att hålla allsången levande under rubriken "Allsångstoppen".

Nu är de dags för jultema där eleverna själva får rösta fram sina favoriter till den ultimata julallsångslistan. Det gör de med hjälp av en trio bestående av trummisen Mattias Olofsson, basisten Michael Klemmé och gitarristen Anders Kronlund, samtliga sjunger förstås också.

Sammanlagt 25 nedslag runtom i länet hinner trion avverka innan de får skölja struparna med het glögg lagom till att tomten är på ingång.

Turnén inleddes på måndagen i Brunflo och på Körfältsskolan och fortsätter på tisdag till Kälarne, besöker därefter på onsdag Vemdalen och Sveg, torsdag Bringåsen och Friggaskolan samt fredag Häggenås och Hammerdal.

Nästa vecka 9-13 december är trion på måndagen i Mörsil och Åre, tisdag Fjällängsskolan och Mimergården, onsdag Laxsjö och Valsjöbyn, torsdag Trångsviken och Kaxås samt fredag Rödön och Kvarbacksskolan.

Veckan före jul är man måndag 16 december på Norra skolan i Östersund samt Lillsjöskolan, tisdag Gällö och Bräcke samt avslutar onsdag 18 december i Ångsta och Lofsdalen.

Men vilken låt ska vinna?, undrar vi.