Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

K.A.Priol – bra V4-spik i Hoting?

Under Hotingveckans andra tävlingsdag är det dags för lunchtrav med V4-sändningar och hög omsättning. Det är fina lopp som står på programmet och vi tycker oss ha goda idéer.

Vi väljer att spika K.A.Priol i den första lunchdubbeln då Carl-Ivar Larssons häst varit riktigt bra på senare tid och han blir svårslagen, trots ett klurigt startspår.

Vi tar ett singelstreck även för Isadora i trioloppet som har ett kanonläge då hon är startsnabb och hon krigar på bra i ledningen. Toppchans för Daniel Wikberg.

I den andra lunchdubbeln har den rutinerade duon Lord Rocket och Trustworthy Ås fina utgångslägen och vi tror att segern går till någon av dem.

Det är flera goda sprintrar i V4-inledningen och då de främsta Anastacia Trot och Hot Deposit har lite kluriga utgångslägen kan det skrälla till.

V5-omgången öppnas med en spännande match mellan Best Elden och Trippa Undan.

Vi spikar i V5-2 på M.T.He´s Mine då hon är startsnabb och blir ytterst svårpasserad. Vi enkelstreckar också norske Eie Buster som ser ut att ha fina möjligheter i V5-avslutningen. 

V4-förslaget 10 rader

Avd.1: 1 Fantastic Ås, 2 Guanabana, 3 Oriental, 7 Anastacia Trot, 8 Hot Deposit res. 9 Ross Laday, 4 Marnie Jubb.

Avd.2: 8 K.A.Priol res. 5 Tysvär Pål, 7 Ulvsås Ballerina.

Avd.3: 1 Lord Rocket, 3 Trustworthy Ås res. 2 Unrequested, 6 Little Rainbow

Avd.4: 2 Isadora res. 6 Verbalisee, 10 Quick De Luxe

Lunchdubbel-förslaget 2 rader

Avd.1: 8 K.A.PriolAvd.2: 1 Lord Rocket, 3 Trustworthy Ås

Trio-förslaget 24 rader

Etta: 2 Isadora

Tvåa: 1 Lovely Bob, 6 Verbalisee, 10 Quick De Luxe

Trea: 1 Lovely Bob, 3 Virana Coger, 4 Fury Tooma, 6 Verbalisee, 7 Verona Coger, 10 Quick De Luxe, 11 Minette Nanou, 12 Myrna Minkoff, 13 Inger Palema

V5-förslaget 98 rader

Avd.1: 5 Best Elden, 6 Trippa Undan res. 7 Voje Nido, 4 Gann Pål.

Avd.2: 1 M.T.He´s Mine res. 9 Mr Jonsami, 7 Carolina Palema.

Avd.3: 1 Mari Slogum, 2 Trollspö, 3 Vännfors Lotta, 7 Kostello, 8 Expander, 10 Höjanna, 11 Tand Guld res. 9 Blås Undan, 5 Karlängs Lill.

Avd.4: 1 Isn´t It Ironic, 2 Vici Ram, 3 Ukraina Brick, 4 Xray Å., 5 Glamour D´Inverne, 6 Be Strong, 9 Alvatap Jevi res. 7 Prince Demi, 11 Crime Of Passion.

Avd.5: 10 Eie Buster res. 6 Ulvsås Faxa, 7 Karin Slogum.

Tips övriga lopp

Lopp 5: 7 Clipping Fargo - 6 Nappe Calvin - 1 Leverera outs. 2 Oviraptor Rex