Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

K.A.Priol – bra V4-spik i Hoting?

Under Hotingveckans andra tävlingsdag är det dags för lunchtrav med V4-sändningar och hög omsättning. Det är fina lopp som står på programmet och vi tycker oss ha goda idéer.

Annons

Vi väljer att spika K.A.Priol i den första lunchdubbeln då Carl-Ivar Larssons häst varit riktigt bra på senare tid och han blir svårslagen, trots ett klurigt startspår.

Vi tar ett singelstreck även för Isadora i trioloppet som har ett kanonläge då hon är startsnabb och hon krigar på bra i ledningen. Toppchans för Daniel Wikberg.

I den andra lunchdubbeln har den rutinerade duon Lord Rocket och Trustworthy Ås fina utgångslägen och vi tror att segern går till någon av dem.

Det är flera goda sprintrar i V4-inledningen och då de främsta Anastacia Trot och Hot Deposit har lite kluriga utgångslägen kan det skrälla till.

V5-omgången öppnas med en spännande match mellan Best Elden och Trippa Undan.

Vi spikar i V5-2 på M.T.He´s Mine då hon är startsnabb och blir ytterst svårpasserad. Vi enkelstreckar också norske Eie Buster som ser ut att ha fina möjligheter i V5-avslutningen. 

V4-förslaget 10 rader

Avd.1: 1 Fantastic Ås, 2 Guanabana, 3 Oriental, 7 Anastacia Trot, 8 Hot Deposit res. 9 Ross Laday, 4 Marnie Jubb.

Avd.2: 8 K.A.Priol res. 5 Tysvär Pål, 7 Ulvsås Ballerina.

Avd.3: 1 Lord Rocket, 3 Trustworthy Ås res. 2 Unrequested, 6 Little Rainbow

Avd.4: 2 Isadora res. 6 Verbalisee, 10 Quick De Luxe

Lunchdubbel-förslaget 2 rader

Avd.1: 8 K.A.PriolAvd.2: 1 Lord Rocket, 3 Trustworthy Ås

Trio-förslaget 24 rader

Etta: 2 Isadora

Tvåa: 1 Lovely Bob, 6 Verbalisee, 10 Quick De Luxe

Trea: 1 Lovely Bob, 3 Virana Coger, 4 Fury Tooma, 6 Verbalisee, 7 Verona Coger, 10 Quick De Luxe, 11 Minette Nanou, 12 Myrna Minkoff, 13 Inger Palema

V5-förslaget 98 rader

Avd.1: 5 Best Elden, 6 Trippa Undan res. 7 Voje Nido, 4 Gann Pål.

Avd.2: 1 M.T.He´s Mine res. 9 Mr Jonsami, 7 Carolina Palema.

Avd.3: 1 Mari Slogum, 2 Trollspö, 3 Vännfors Lotta, 7 Kostello, 8 Expander, 10 Höjanna, 11 Tand Guld res. 9 Blås Undan, 5 Karlängs Lill.

Avd.4: 1 Isn´t It Ironic, 2 Vici Ram, 3 Ukraina Brick, 4 Xray Å., 5 Glamour D´Inverne, 6 Be Strong, 9 Alvatap Jevi res. 7 Prince Demi, 11 Crime Of Passion.

Avd.5: 10 Eie Buster res. 6 Ulvsås Faxa, 7 Karin Slogum.

Tips övriga lopp

Lopp 5: 7 Clipping Fargo - 6 Nappe Calvin - 1 Leverera outs. 2 Oviraptor Rex