Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

K/D och Frösön vinnare i inne-DM

Frösön dominerade helt på herrsidan och K/D överraskade bland damerna.
– Det ser bra och piggt ut, sa Fredrik Lehman i Frösö 1 efter förlusten mot Frösö 2.

Annons

KR Trafik Cup och Rodlah AB Cup var namnen på årets inofficiella DM i femmanna. Slutspelet i ÖP-hallen hade samlat stora delar av länets bästa lag, dock inte ÖFK och IFK Östersund på herrsidan.

Nu blev det som väntat Frösön som vann. Och för att ytterligare bekräfta lag-ets styrka i inomhusfotboll, gick båda lagen till final.

spelartyperna som passar inomhus, med snabba fötter och teknik, sa Fredrik Lehman som är tillbaka efter en lång tids problem med skador.

Frösö 2 vann finalen med 6–5 och lagets och slutspelets kanske bäste spelare var Tommy Einarsson. Den snabbe och tuffe Einarsson skulle vara ett ypperligt tillskott för ÖFK, som behöver en innermittfältare.

Frågan är vad ÖFK tycker?

– I fjol ville han inte. Det finns många spelare i län-et som skulle kunna ta en plats hos oss, om de ville. Nu har vi Pontus Englund och en del andra på den positionen, säger and-retränaren Niklas Dahlström.

överraskade ÖDFF negativt och K/D posi- tivt. De av Kenth Persson och John-Rune Wikén-coachade ÖDFF-lagen föll i gruppspelet mot K/D och Frösö 1.

Finalen spelades i stället mellan K/D och Frösö 1. Och där var K/D klart bäst och vann med 6–1.

Det unga grönvita laget dominerade med snabba fötter, offensivvilja och effektiva avslut. Kusinerna Josefin och Pernilla Arvidsson var bäst på plan med två mål var.

– Det gick lättare än trott, menade de båda.

Segern för Frösön och K/D var båda värda 5 000 kronor.

Onsdagkvällen var också den sista inomhuscupen för säsongen. Nu väntar träning och spel utomhus.

Frösö 2–Frösö 1 6–5

K/D–Frösön 1 6–1