Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

K/D-trio provtränar med Östersunds DFF

Östersunds DFF rycker i tre spelare från K/D. Trion Josefine Arvidsson, My Jonsson och Elin Kristiansson har alla börjat träna med ÖDFF.

Tränaren Peter Andersson kommer att ha en trupp som i stort sett är intakt från i fjol. Alla svenska spelare beräknas vilja fortsätta och utöver det kommer det att tillkomma ett antal utländska spelare.

Enligt uppgift blir det till exempel mellan två och fyra spelare från Thailand.

Utöver det kan det även dyka upp förstärkningar från länsklubbar. De tre som kanske är mest aktuella kommer från K/D.

Det handlar om Elin Kristiansson, My Jonsson och Josefin Arvidsson. Alla tre ska provträna med ÖDFF under den närmaste tiden.

K/D har redan förlorat Angelica Häreby till Ope och riskerar även att tappa Ronja Forsberg, som är på glid till IFK Östersund.

Däremot kommer Martinsson att få behålla alla de amerikanska förvärven som var här i år, inte minst 18-målsskytten Danielle Au.

– Vi hoppas även kunna få in någon länsspelare. Just nu tränar Christine Thelin (från Frösön) med oss. Vi har även varit i kontakt med Lisa Landin (från Ope), men hon har motivationsbrist efter fjolåret, berättar Tommy Martinsson.