Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

K/D under strecket

Krokom/Dvärsätt har hamnat pyrt till i division 1. Efter 2–5 (0–1) hemma mot BIK Härnösand är K/D under nedflyttningsstrecket med två omgångar kvar.
– Jobbigt läge, konstaterade tränaren Bengt Olofsson.

Två omgångar återstår. Krokomstjejerna har kvar att möta Notviken på bortaplan och avslutningsvis Mariehem hemma. Inga lätta uppgifter.

– Nej, och nu har vi ju inte det hela i egna händer heller, sa Bengt Olofsson.

Matchen mot BIK var spelmässigt jämn, och efter kallduschen med baklängesmål efter tre minuter kom K/D igen och hade en rad fina möjligheter att göra mål i den första halvleken. Men bollen vill inte in.

När 0–2 kom tidigt i andra halvlek blev det stressat i K/D som var tvunget att flytta upp sina positioner. 0–3 och 1–4 tillkom efter egna misstag. K/D gick upp till 2–4 men kom inte längre.

– Lite surt. Om vi bara lyckats utnyttja våra fina chanser i första halvlek tror jag att vi ändå hade vunnit den här matchen, kommenterade Bengt Olofsson.

Bäst betyg i hemmalaget får mittfältaren Kerstin Ågren.