Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kalas när Hoffmaestro och Frans kommer till Hede

Melodifestivalvinnaren Frans är klar för Härjedalskalaset, sommarens stora händelse i Hede Folkpark. Även det populära livebandet Hoffmaestro kommer till den klassiska parken.

– Vi är otroligt glada att Frans nu är klar för Härjedalskalaset, Frans kommer endast göra ett mindre antal spelningar i Sverige och att vi fick honom till Hede Folkpark känns stort, säger Peter Åström.

Tillsammans men hedesonen Patrik Frisk, Ninetone Group AB, står han som arrangör och efter succén med Doug Seegers ifjol satsar duon på fortsättning. De döper arrangemanget till Härjedalskalaset och lördagen den 23 juli lär det bli mycket folk på Hedeparken.

– För min del känns det riktigt kul att hjälpa till och att det blir fart på parken igen. Vi gör det här tillsammans med Hede folkpark och en kväll med Hoffmaestro och Frans kan inte bli något annat är bra, säger Patrik Frisk.

Frans Jeppsson Wall slog ned som en bomb som 7-åring med sin hyllningslåt till Zlatan Ibrahimovic inför fotbolls-VM 2006. Låten "Who´s da man" blev ett fenomen och Frans blev Zlatan-Frans med hela svenska folket. I år, 10 år efter hyllningssuccén, gjorde Frans en storartad comeback i Melodifestivalen med låten "If I were sorry" och i finalen stod det klart att han vunnit hela tävlingen och representerar Sverige i Eurovision Song Contest i Globen i maj.

Som sjuttonåring gör Frans därmed Carola sällskap i att vara den yngsta tävlande som någonsin varit med och vunnit Melodifestivalen. Dessutom gör han som Carola och drar till Hede.

Den elvahövdade underhållningsmaskinen Hoffmaestros rykte har växt efter varje avtjänad festivalsommar de senaste åren. Gruppen bjuder på en vild och dansant blandning av rock, reggae, punk, techno och country. Med åren har Hoffmaestro dessutom mejslat fram en scenshow som är svårslagen i kategorierna intensitet och uppfinningsrikedom.

– Hoffmaestro är ett fantastiskt liveband som passar alla åldrar, säger Patrik Frisk.