Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kämpa för Nya Närvården!

Jag har väntat på någon form av reaktion från ortsborna sedan skriverierna om Nya Närvården startade för ett antal veckor sedan.

Jag blev därför glad när en Hammerdalsbo hade skrivit om hur han upplevde situationen. Men – varför är vi så tysta i Hoting och Strömsund? Bryr vi oss inte, tycker vi inte att det är så noga?

Är vi inte nöjda med att ha en läkarcentral som alltid är läkarbemannad och av personal som man känner verkligen bryr sig, dessutom personal som väl känner till ens sjukhistoria? Låt oss kämpa för att få behålla Nya Närvården!

Jag kan börja med att skriva en insändare. Skriv protestlistor, och framför allt stötta Hans Boberg och hans personal. De måste få känna att vi vill ha dem kvar.

Jag tycker nog att det luktar lite missunnsamhet omkring detta. Kan det vara så tokigt att landstinget anser det vara helt galet att det går bra för dessa företagare medan man själv brottas med ekonomiska problem?

Nästa år är det val. Jag är en av dem som sett till att landstingets styrelse ser ut som den gör, men det är ju lätt att ändra på. Räkna inte med min röst nästa höst.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel