Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan du lova fler ambulanser i länet?

Frågorna från läsarna väller in på ÖP:s "Kan du lova-sajt".
Kan politikerna lova fler ambulanser i länet eller sänkt kommunalskatt?

Annons

Här kan du se några av frågorna. Men vad svarar länets politiker? Se deras svar här.

Berg: Kan du lova att sänka den kommunala inkomstskatten under mandatperioden 2014-2018? (Frågan ligger på alla kommuner)

Bräcke: Kan du lova att grusvägen Revsund-Skylnäs-Pilgrimstad kan få värdigt underhåll? I befintligt skick så får vi ringa ambulanshelikopter om någon blir sjuk.

Härjedalen: Kan du lova att det blir fler ambulanser i Jämtland/Härjedalen. Utryckningarna blir fler o fler men ambulanserna blir färre. Det är ett stort län som skall täckas.

Krokom: Kan du lova att simundervisningen i Krokoms kommun åter blir från årskurs 1 (den som kommunen nyss tog bort för de lägre åldrarna och som är livsviktig)?

Ragunda: Kan du lova att tydligt berätta vad era mål/visioner för ett attraktivare H-str är? Vad ska göra H-str attraktivt för oss familjer med idrottsaktiva barn?

Strömsund: Kan du lova att kommunen kommer att ordna gratis bredband (fiber) till alla företagare, stora som små, och att hushållen får haka på?

Åre: Kan du lova att vi får mindre förskolegrupper? Jag tycker att tio barn per förskolelärare är rimligt så att barnen får chansen att utvecklas som de ska.

Östersund: Kan du lova att göra något åt mögelproblemen i tennishallen? Problemen gör att snart ingen kan vistas där. Det är ingen värdig arbetsmiljö för tränare,spelare,personal.

Här kan du läsa mer om hur du ställer en ”Kan du lova”-fråga.