Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kändisskap med baksidor

Jon-Henrik Fjällgren från Mittådalen, som jojkade i TV3:s Talang och slog rakt igenom teverutan, har fått en massiv respons. Runt en halv miljon människor har sett internetklippet med hans uppträdande.

– Jag hade inte räknat med detta, säger Jon-Henrik Fjällgren till Aftonbladet.

Telefonen har gått så varm att han har fått byta nummer, folk har ringt och väckt familjen mitt i natten. Hans låtar har blivit piratkopierade och någon skapat ett instagramkonto i hans namn.

– Det är väl det som sårar mig mest. Att en person utger sig för att vara mig och svarar på mejl jag kanske borde få. Han är ju trevlig mot dem men det blir otäckt när någon annan säger att han är jag och lurar andra, säger Jon-Henrik Fjällgren till Aftonbladet.

Men har du tagit kontakt med personen som gjort detta?

– Nej, det vet jag inte hur man gör. Jag är ingen data-expert.

I P4 Extra i Sveriges radio berättade Jon-Henrik också om att många hört av sig med frierier efter framgångarna i talang.

– Det är roligt att de tycker om en så mycket och min musik. Jag brukar läsa några brev åt gången och de skriver väldigt vackert, och det berör mig, sa Jon-Henrik Fjällgren i P4 Extra.