Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kärlek, musik och hyllningar – Så gick det för höstens tv-jämtar

Under hösten deltog flera länsbor i olika tv-program – många av dem för att söka kärleken. Så hur har det egentligen gått får våra tv-jämtar? Här nedan får du svaret.

Wilhelm "Wille" Nyh, deltagare i Bonde söker fru:

En av bönderna i årets säsong av Bonde söker fru var mjölkbonden Wilhelm "Wille" Nyh, från Trångsviken. En av kvinnorna som valde att skriva brev till honom var Susanne Edbom, från Sörbygden. Willes val föll tillslut på en annan brevskrivare – Susanne Roos, men i det sista avsnittet av säsongen berättar Wille och Susanne att de valt att gå vidare enbart som vänner.

Alma Karlsson, deltagare i Bonde söker fru – kärlek åt alla:

En annan länsbo som sökte kärleken i Bonde söker fru var Alma Karlsson från Hackås. Hon besökte kviguppfödaren Erik Ohlssons gård tillsammans med tre andra tjejer. Dejtandet kunde följas i programmet Bonde söker fru – kärlek åt alla som visades på TV4 Play.

Erik valde efter en tid att skicka hem alla tjejerna och inför sista avsnittet såg det ut som att en annan jämte, Charlott Nordling Schill från Aspås, var den som skulle snärja bonden. Men när programledaren Linda Lindorff besökte gården efter sommaren så visade det sig att det trots allt var Alma som Erik valt att fortsätta träffa.

Alma har efter programmet skrivit på sin blogg att hon och Erik inte längre är ett par.

Annica Englund, deltagare i Temptation Island:

Den tidigare Big Brother-deltagaren Annica Englund från Tandsbyn ställde tillsammans med sin dåvarande pojkvän Marcello Peña upp i dokusåpan Temptation Island.

Efter en vecka på frestelsernas ö valde Annica självmant att lämna programmet. Varför kan du se på Dplay där hela säsongen av Temptation Island ligger ute.

Hur Annica och Marcelo kände för varandra innan ex parets medverkan i programmet ser du i klippet nedan:

Jonas Modin och Olov-Anders Sikku, tv-serien Bauta:

I svtplay visades Jonas Modin och Olov-Anders Sikkus hyllade serie Bauta, som bland annat hyllades av Felix Herngren och kallades för höstens roligaste SVT-serie av tidningen Café.

Magnus Schönberg, deltagare i Idol:

Under hösten fick vi även se Magnus Schönberg från Östersund tävla i årets säsong av Idol. Trots en hyllad Håkan Hellström-tolkning i den fjärde deltävlingen fick han lämna programmet och slutade på en niondeplats.

Pontus Edholm, deltagare i Ensam mamma söker:

Pontus Edholm från Östersund sökte kärleken i Ensam mamma söker. Men han valde att lämna programmet eftersom han inte kände att han och mamman Beatrice skulle kunna få känslor för varandra.

Säsongsavslutningen av Ensam mamma söker sänds nu på torsdag klockan 21.00 på TV3 och Viafree.

Läs även:

Från Tandsbyn till Big brother till youtube-stjärna: "Jag ville bli någon som andra kände igen"

Tårarna kom när Magnus Schönberg tvingades lämna Idol

Från Torvalla till Gärdet: Idol-Magnus bor en vecka i taget

Den här nyheten skickades ut som geopush till de som är intresserade av nyheter i sin närhet.

Vill du ha lokala nyhetspushar till din mobiltelefon?

Ladda ner ÖP:s eller LTZ:s app här, till Iphone eller till Android:

ÖP:s iPhone-app

ÖP:s Android-app

LTZ:s iPhone-app

LTZ:s Android-app