Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kastade ägg – missade bilen

Två fall av misshandel har anmälts till polisen i Jämtland under onsdagsnatten.
Polisen upptäckte även en man som ska ha kastat ägg.

Den ena misshandeln ska ha skett i Svenstavik strax före elva på onsdagskvällen. En 19-årig man uppges ha fått ta emot flera slag av en annan man. Enligt polisen finns det vittnen till händelsen och den misstänkte mannen är identifierad.

Den andra misshandeln ska ha skett på Rådhusgatan i centrala Östersund strax före halv tre på morgonen. En man ska då ha misshandlats av fyra andra män. Målsäganden skjutsades efter misshandeln av polisen till Östersunds sjukhus för vård för sina skador.

Strax efter tre på torsdagsmorgonen kontrollerades också fyra män mellan 20-29 år på Brunflovägen. Polisen var utringd till platsen efter misstanke om skadegörelse. De såg ingen skadegörelse men fann männen, varav en av dem ska ha kastat ägg mot en bil, dock utan att träffa bilen. Männen är inte misstänkta för något brott.