Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Katja Lepola blir ny VD för Norrlandsfonden

Styrelsen för Norrlandsfonden har utsett Katja Lepola till ny VD från den 5 mars 2018. Hon efterträder Lars-Olov Söderström som går i pension. Det skriver Norrlandsfonden i ett pressmeddelande.

Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i företag i Jämtlands län och de andra länen i Norrland.

Katja Lepola har har tidigare erfarenhet av entreprenörskap, finansiering och företagsledning och är i dag bland annat största ägare i Klostra som säljer trädgårdsprodukter på nätet.

– Jag ser fram emot att tillsammans med Norrlandsfondens personal fortsätta att arbeta med frågor jag brinner för men nu med privilegiet att göra det i Norrland där jag, genom min uppväxt i Norrbotten, har mina rötter. Arbetet på Norrlandsfonden ger en unik möjlighet att få arbeta med företagande som en samhällsförändrande kraft, säger Katja Lepola i ett pressmeddelande.