Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Katt höjde värde på hus

Familjen Perceval i Melbourne, Australien, har haft sitt hus ute till försäljning och budgivningen startade i förra veckan. Ganska snart låg priset på motsvarande nära 13 miljoner kronor. Då ringde mäklaren och frågade om familjens katt, Tiffany, kunde ingå i köpet. I så fall skulle en av budgivarna betala motsvarande 13,9 miljoner kronor för hela paketet. Budgivarens barn hade nämligen blivit kär i katten på en av visningarna.

Till tidningen Herald Sun säger mamman i familjen, Fran Perceval, att Tiffany brukade sitta i soffan under alla visningar.

– Folk kom förbi och hon brukade titta på dem och bli klappad. Hon älskade uppmärksamheten. Hon ser lite utsmyckande ut, säger hon.

Familjen valde att anta erbjudandet, till familjens 19-årige sons förtret. Det var han som köpte katten för fyra år sedan.

– Hon var sist kvar i djuraffären och han tyckte synd om henne, säger Perceval.