Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Katt tappades bort av flygbolag

Katten Luna skulle flyga hem till Sverige från Alanya i Turkiet via Istanbul med sin ägare från Helsingborg. Luna hade aldrig tidigare flugit och fick därför lugnande mediciner innan hon checkades in.

Men när planet landade på Kastrup i Köpenhamn dök inte katten upp vid bagageutlämningen, skriver Aftonbladet. Efter flera ängsliga samtal och mejl fick ägaren Cassandra Hammelfeldt beskedet att Luna hittats på flygplatsen i Istanbul.

– Jag var i chocktillstånd och kunde inte tänka klart. Jag bara tänkte på Luna och undrade hur hon mådde, sade hon till tidningen.

Historien slutade ändå lyckligt. 36 timmar efter att Luna checkats in i Alanya kom katten fram till matte som väntade på Kastrup.

– Buren var spräckt, men Luna var lugn. Just nu sitter jag och håller henne i famnen, säger Cassandra till kvällsposten.se