Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kevin Walker till Djurgården

På söndagen blev Gif Sundsvall klart för allsvenskan efter 0-0 resultatet mot Landskrona. Det bådar för en spännande säsong nästa år men laget kommer att få klara sig utan en av sina klarast lysande stjärnor, enligt uppgifter till Sportbladet.

Annons

Kaptenen Kevin Walker ska enligt Sportbladet vara klar för övergång till Djurgården inför nästa säsong. Men under gårdagens firande ville Walker inte kommentera uppgifterna.

– I kväll är det bara fest, något annat tänker jag inte kommentera. Nu går jag all in i kväll, sedan får jag ta ett slutgiltigt beslut om framtiden kommande veckorna, säger Kevin Walker till Sportbladet.

Inte heller Djurgårdens sportchef Bosse Andersson ville bekräfta uppgifterna under gårdagen med motiveringen att han endast kommenterar spelare som för närvarande är i Djurgården. Men uppgifterna bekräftas även av Fotbollskanalen under söndagskvällen. Övergången ska ha varit klar i ett par veckor.