Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Killar med smink – bra, omanligt eller fullständigt onödigt?

Förra vecka berättade ÖP om Fredrik Olausson, som anordnade en sminkdag för män tillsammans med en sminkbutik i Östersund.
Han vill visa att män kan bära smink och fortfarande se naturliga ut. Inga män kom dock. Fler, både män och kvinnor, kommenterade artikeln på OP.se.

Annons

nog av uppslutningen. Varför spekulera om att några inte törs komma när de har en produkt som inte intresserar någon?

behöver här i världen är väl mer smink? Och då menar jag både kvinnor och män. Jag gläds åt kvinnor som är bekväma med sitt vanliga, osminkade jag! Och i ärlighetens namn så tycker jag att karlar som sminkar sig är något så ruskigt omanligt. Det här ”metrosexuella” är inget jag gärna hyllar! Låt människor vara människor, utan massa sull i anletet!

inte Östersund sluta vara så mainstream. Jag lovar att det finns massa killar därute som är onöjda med sin hy med diverse blemmor och finnar. Varför inte använda smink då? Tyvärr är de sååå förbjudet fortfarande för killar att göra detta. Men tänk på en sak; det är bara ni som kan ändra era sociala regler.

Jag tycker Fredrik gör ett toppenjobb när han försöker hjälpa killar med ett problem de sällan fått hjälp med förut.

naturliga Tycker det är fjantigt. Förstår inte kvinnor och män som inte kan lämna hemmet utan smink. Naturlig skönhet är det absolut bästa. Förstöra ett fint ansikte med klet.

utseende är nog bäst. Det är det inre som räknas. På mitt arbete skulle det onekligen väcka en viss uppmärksamhet om jag kom sminkad. Huvaligen!

Idéen med sådana här evenemang är nog mest intressant i de större städerna.

inte visste att det var sminkdag. Då hade jag gått dit.

det är tufft att vara sig själv, hoppas det går bra för dig.

Finns många ”karlar” i denna stad som inte ens är hälften av vad de tror sig vara.

jävligt skönt att slippa ägna timmar framför spegeln innan man törs visa sig. Vore förödande för BNP om alla gubbar skulle spackla sig i timtal innan de går till jobbet. Här är väl anledningen till att män jobbar mer övertid än kvinnor. Bättre att sova någon timme mer på morgonen så man orkar jobba ordentligt.