Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kindberg bekräftar budet på Kabran: "Högsta i Östersunds historia"

Häromdagen kom uppgifter om att ÖFK lagt bud på BP-spelaren Kevin Kabran. Något som nu Kindberg bekräftar för Fotbolldirekt, och samtidigt avslöjar att det är deras högsta bud i historien.

Dino Islamovic och Tesfaldet Tekie är hittills nya namn in i ÖFK:s trupp inför kommande säsong.

Ryktena fortsätter snurra kring succélaget, och den senaste i raden att ryktas till ÖFK är Kevin Kabran som gjort succé i Brommapojkarna den senaste säsongen.

Enligt Fotbollstransfers lade ÖFK redan i somras bud på Kabran, men fick då nobben av BP som behövde Kabran i jakten på en allsvensk plats.

Då var budet enligt uppgifter på två miljoner kronor, vad det nya budet ligger på vill Kindberg inte berätta, men säger däremot att det är det högsta budet de lagt – någonsin.

– Jag brukar inte berätta sådant, det brukar inte vara så populärt haha, men jag kan säga att det är det högsta budet som vi lagt i Östersunds historia, säger han till Fotbolldirekt.

Hur nära ÖFK och BP är varandra förhandlingsmässigt säger inte Kindberg särskilt mycket om, men han hoppas på att affären ska vara klar snart.

– Jag är optimistisk så jag hoppas på en affär redan före jul, men jag är alltid positiv så…, säger han till Fotbolldirekt.

Läs också: Uppgifter: ÖFK har lagt bud på skyttekung

Läs också: Efter succéresan till Bilbao – nu vill Falkarna chartra ett nytt flygplan från Östersund till London

Läs också: Spikat: Här är datumen som biljetterna släpps till ÖFK–Arsenal

För Plus-kunder: ÖFK:s nyförvärv om återförening med barndomskompisen Ghoddos: "Vi har faktiskt aldrig spelat i samma lag"

För Plus-kunder: Kindberg välkomnar den brittiska storklubben: "Arsenal kommer att grina när de kommer till oss"

För Plus-kunder: Bobo Sollander om drömmotståndet: "De kommer nog ha respekt för oss"