Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kindberg svarar: Jag kommer fortsätta påpeka osanningar

Replik till Bosse Svensson
Jag håller med Bosse Svensson i mycket av det han framför. Om jag är och upplevs som respektlös mot granskning och debatt då blir det ett demokratiskt problem som måste diskuteras.

Jag trodde, att jag i detta varit öppen och transparant, svarat sanningsenligt och med fakta på de olika påhopp och direkta beskyllningar som drabbat mig själv och bolaget, men sanningen är som sagt i betraktarens ögon. Jag har uppmärksammat styrelseordförande och VD i mittmedia koncernen på det faktum att osanning använts av journalist och chefredaktör i granskningen, proportionerligt tyckte jag att Östersundshem borde erhålla en ursäkt för detta, jag uppfattar inte det som respektlöst i debatten bara lite hyfs. Jag har stor respekt för din erfarenhet av media Bosse, du har ju faktiskt varit chefredaktör på ÖP och kan med all säkerhet den etiska och moraliska balansgången i sådana fall.

Jag accepterar och respekterar debatten, granskningen, kritiken och beskyllningarna, däremot kommer jag att fortsätta att påpeka när felaktig fakta och osanning används mot bolaget. Jag hoppas att jag upplevs som att jag tar ansvar för bolaget och våra medarbetare samt vårt gemensamma varumärke. Östersundshem ska förbättra sin externa information avseende våra förvärv och vad som ska ske med dessa, därutöver kommer Östersundshem ånyo bjuda in allmänheten till en information och frågekväll som kommer att filmas och sedermera ses på olika sociala medier, detta för att allmänheten på ett ödmjukt, respektfullt, sanningsenligt och demokratiskt sätt ska få svar på sina frågor.

Jag hoppas att jag kan leva upp till den attityd, respekt och ödmjukhet som du efterfrågar.

Daniel Kindberg

VD Östersundshem

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel