Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart man blir besviken

Annons

Javisst Ann-Marie Johansson (S), jag är storligen besviken på landstingsvalsresultatet, detta gör att nya region Jämtland-Härjedalen inte kommer att få den nystart för länet som vi så väl behöver.

Den gamla majoriteten sitter kvar och fortsätter likväl i gamla spår, enligt devisen "nej till vinster i välfärden, men ja till förluster och skulder i välfärden". Och detta för att, förutom sitt ideologiska motstånd, de inte vågar pröva nya vägar för att vända trenden mot ruinen.

De vägrar kategoriskt att reformera en dåligt fungerande organisation, vägrar att pröva nya vägar så som privata initiativ, vägrar att ta itu med de stora problem man skapat för personal och patienter.

Det är klart Ann-Marie att man blir besviken när man blir snuvad då denna välbehövliga medicinering inte står i receptet.

Ove I

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel