Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart nu: Jemtland åker ur serien efter ny förlust

Hela säsongen har varit tung för Jemtland. På lördagen blev det klart att laget åker ur division 1 Norrland i innebandy efter ännu en förlust, 4–14 (3-2, 0-5, 1-7) borta mot Örnsköldsvik. Laget lyckades bara ta två segrar den här säsongen.

– Utvisningarna dödar matchen för oss. Vi är med bra och har ledningen efter första perioden, men i andra drar vi på oss en 5-minutersutvisning som är proppen ur för våra motståndare och de avgör matchen. Vi inleder bra och har häng, därför känns det väldigt tungt att vi ska dra på oss de utvisningar som vi gör idag eftersom dom blir så oerhört avgörande, tyckte Jemtlands Tränare Andreas Johansson, efter matchen.

Hemmalagets mål gjordes av Anton Byström 4, Oskar Spetsare 3, Tobias Holmgren 3, Willy Sedin, Jesper Persson, Gustav Haarstad Nyberg och Petter Sundwall, medan bortalagets mål noterades på Niklas Karlström, Isac Kronsten, Albin Grenholm och Jesper Söderholm.

Det här betyder att Örnsköldsvik är kvar på sjätte plats.

I nästa match möter Jemtland Sundsvall FBC hemma på söndag 10 mars 15.00.