Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: TV-puckens kvalgruppspel arrangeras i Östersund i höst

Östersund Arena kommer återigen att stå värd för TV-puckens kvalgruppspel.
– Jämtland/Härjedalens Ishockeyförbund och Östersunds IK är oerhört glada och stolta över att återigen få förtroendet, säger Peter Bengtsson, ordförande i J/H ishockeyförbund.

Läs också: TV-pucken till Östersund (140508)

Kvalgruppspelet arrangeras 7–9 september i Östersund och på Gotland. I Östersund kommer Norrbotten, Medelpad, Jämtland/Härjedalen, Hälsingland, Dalarna och SIF-laget göra upp om två platser till kvartfinalsgruppspelet.

– Vi vet att de tidigare gjort mycket fina arrangemang med både landskamper och tidigare TV-puckskval. Publik och hockeyintresserade brukar sluta upp på ett mycket bra sätt, säger Olof Östblom, Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef om valet till förbundets hemsida.

Från Jämtland/Härjedalens ishockeyförbund uttrycker Peter Bengtsson glädje efter beskedet att förbundet och Östersunds IK får arrangera gruppspelet igen.

– Vi kommer att jobba hårt för att möta de krav som detta arrangemang ställer för att det ska bli en TV-puckshelg som man kommer ihåg. Vi kommer tillsammans med Östersunds kommun att se till att alla spelare, ledare och föräldrar kommer att få ett bra mottagande och vistelse i Östersund under TV-puckshelgen, säger Peter Bengtsson.

Kvalgrupp A, ÖstersundNorrbottenMedelpadJämtland/HärjedalenHälsinglandSIF-lagetDalarna

Kvalgrupp B, Slite

BlekingeBohuslän/DalVästergötlandÖrebro länVästmanlandGotland