Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klimathotet är mycket överdrivet

Annons

Det påstås att vi människor står för hela denna klimatförändring som håller på. Jag ska räkna upp en del saker som verkligen har med saken att göra.

Ett normalstort vulkanutbRott någonstans i världen skickar ut lika mycket skit i atmosfären som 100 års samlad biltrafik i världen.

Jordens axel är inte statisk utan vänder på sig med några 10 000 tals års mellanrum. Detta gör att när jordaxeln rört sig så att norra halklotet står som längst från solen så uppstår istider och då blir det översvämningar och kollosal torka på södra halvan av jorden. När vi är närmast solen så smälter isen på nordpolen och så vidare … Vi får varmare men södra halvan har fortfarande kvar sina problem.

Solens temperatur, precis som dess läge är heller inte statisk, utan förändras och med den värmen och kylan på jorden.

Strålning från rymden hjälper till att påverka ozonlagret

Detta är några saker som man får veta om man tittar och följer alla tv- och radioprogram i ämnet. Det finns ett otal både svenska och utländska tv-kanaler där man får följa forskarrön från hela världen. Jag anser att hela denna debatt är högst överdimensionerad.

Dock så är människan inte helt oskyldig. Öststaterna, Kina med flera släpper ut mycket skit via sina fabriker, men problemet i det stora hela tror jag är mycket överdrivet.