Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kling kopplade av med ishockey

Hon kom ner som besviken 23:a i störtloppet.

Sedan satte hon sig i bussen och åkte till ishallen.

– Det blev skit i dag så det var skönt att åka i väg och heja på Tre Kronor, sa Åretjejen Kajsa Kling.

Det blev lite för många missar för Kajsa Kling i störtloppshanget och sedan var drömmen om en framskjuten placering förstörd.

– Ja, dagen blev ju inte direkt som jag hade planerat. När man gör misstag i den här backen så blir det svårt att reparera sedan, säger Kajsa Kling.

Redan nu ser hon fram emot lördagens super-G där förhoppningarna förstås är stora. Hon har ju visat den här säsongen att en pallplats faktiskt är inom räckhåll.

– Jag känner mig i jättebra form och jag är jäkligt revanschsugen inför Super-G. Jag har inget direkt placeringsmål utan jag vill bara göra ett riktigt bra och sedan får vi se hur långt det räcker, säger Kajsa Kling.

Efter tävlingen drog hon och resten av det alpina landslaget i väg de fem milen till ishockeyarenan i Sotji.

– Det är kul att vara på plats och heja fram Tre Kronor, säger Kling.

Hur viktigt är det att det börjat så bra för den svenska truppen?

– Vi är ju alla svenskar i ett lag så det betyder förstås mycket. Det är skönt med en bra start så det inte blir någon stress. Själv ska jag satsa för fullt på lördag och jag känner inte att jag har något att förlora. Det ska bli riktigt kul, säger Kajsa Kling.