Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klotter – ett problem eller ett symptom på ett större problem?

Tidigare i veckan berättade ÖP om att två män greps när de klottrade på pelare på Frösöbron. Läsarna på OP.se reagerade så här.

Annons

det var ett riktigt terroristbrott, att våga klottra på en bropelare...man kanske ska hoppas att dessa dilettanter får ett flerårigt fängelsestraff.

att polisen börjar komma dessa ”barnungar” på spåret. Låt dem få minst två månaders samhällstjänst (rengöringsarbete), och om de inte själva har någon betalningsförmåga, så låt föräldrarna betala för ”barnungarnas” skadegörelse.

främst, de klottrade/målade på en bropelare ... det känns inte som att det är hela världen, nästan lite snålt av oss medborgare att inte upplåta dessa pelare för dylik verksamhet. Bättre bropelarna än centrala stan eller privat egendom, men konsensus här verkar vara piskstraff och sedan förvisning för dessa terrorister …

bropelare överhuvudtaget, det ska inte kladdas, klottras eller bedrivas skadegörelse någonstans i denna stad. Man begår inte brott, och man tillmötesgår inte deras brott heller, punkt slut.