Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Komikertrion till Östersund med föreställningen ”SEMST Demokrati” – bildar populistiskt parti till valåret 2018

Den 2 maj kommer komikertrion Jonatan Unge, Ahmed Berhan och Branne Pavlovic till Östersund med föreställningen ”SEMST Demokrati”. I samband med årets turné startar gruppen ett populistiskt parti med samma namn som föreställningen.

Det är fjärde året i rad som humortrion ger sig ut på turné med föreställningen ”SEMST Demokrati”. SEMST är en förkortning för Super Epic Mega Sweet Titans och nu startar alltså komikerna ett parti inför valåret 2018 med samma namn som föreställningen.

– Eftersom alla partier är likadana ville vi starta ett eget. Populismens vindar blåser i Europa och på andra sidan Atlanten. I en galen värld där politiker blivit roligare än komiker och komiker resonligare än politiker ville vi erbjuda ett alternativ för de upplysta och progressiva, skriver Branne Pavlovic i ett pressmeddelande.

I årets upplaga av ”SEMST Demokrati” bjuder komikerna på samma samhällskritiska innehåll som vanligt, men med ett tydligt avstamp i politiken och det kommande valet.

– I mars startar vi vad som i framtiden kommer att kallas för 14:e mars-rörelsen och sedan är planen att erövra och befria Sverige, skriver Branne Pavlovic i ett pressmeddelande.

Mer läsning:

[+] 25 saker som präglade kulturåret i Jämtland

[+] Här är årets bästa låtar – enligt Mittmedias nöjesredaktörer

[+] Bildextra: Laddat inför den stora hemvändarfesten