Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommundirektörens hus toppar listan över mest klickade villor på Hemnet

Huset har blivit för litet för kommundirektören Anders Wennerberg med familj. Därför är villan i Östersund till salu. Huset som han säljer ligger i topp på Hemnets lista över mest klickade villor i länet.

– Vi flyttar hela cirkus Adelsköld-Wennerberg. Jag, Karin och fyra barn på 11, 12, 13 och 14 år, berättar Anders för Bostadspuls.

– Det ska bli underbart att äntligen få skapa ett gemensamt hem efter distansförhållande i flera år. Eller "iblandbo", som Karin kallade det.

Flytten går inte så långt, familjen har köpt ett nytt hus i samma område, i Odenslund.

– Det nya huset är större, byggt 1921. Karin ville ha ett äldre hus, men vi hinner inte renovera. Och i huset vi har köpt är det bara att flytta in i direkt. Skönt, säger Anders Wennerberg.

I topp på Hemnets lista över mest klickade villor i länet finns, förutom huset i Odenslund, även ett Per Albin-torp i Fåker och ett hus i Vålbacken, Brunflo.

Mer att läsa på Bostadspuls:

På bara några dagar var Petters och Lindas drömvilla i Namn på plats

Designern Viktoria Månström hittade rätt atmosfär i 60-talshuset i Östersund

Så ser lägenheterna på Storsjö Strand ut