Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommuninformation: Informationsmöten om trygghetsteknik (tre tillfällen kvar)

 
Kommuninformation från Krokom
Visa alla artiklar

Nu har du chansen att lära dig mer om olika tekniska lösningar som finns för att öka tryggheten och säkerheten för dig som bor hemma med stöd av hemtjänst.

Annons

Vi bjuder in till informationsmöten på fem platser med start den 2 maj.

Datum och plats för informationsmöten om trygghetsteknik:

9 maj Krokom, nya kyrkan 14 maj Ås, matsalen i Ås skola 16 maj Nälden, församlingshemmet

Tid för samtliga möten är 18.00-20.00

Kort om upplägget

Andreas Karlsson, socialnämndens ordförande, hälsar välkommen och därefter informerar Teddy Rosvall, samordnare för e-hälsa, om olika lösningar som till exempel trygghetslarm, gps-klockor och nattrokameror.

Du kommer också få möjlighet att se hur de olika tekniska lösningarna fungerar i praktiken. Känner du dig osäker när det gäller att hantera din dator, surfplatta eller mobiltelefon? Då kommer du ha nytta av Monica Anderssons information om hur du kan vara delaktig i ett digitalt samhälle.

Varmt välkommen!

Andreas Karlsson, C, socialnämndens ordförande Anna Berkestedt Jonsson, socialchef

Kommuninformation är ett samarbete mellan Krokoms kommun och Mittmedia. Innehållet produceras av kommunen. Inte av Mittmedias nyhetsredaktioner.