Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommuninformation: Välkommen till vår nya Familjecentral – en mötesplats för alla småbarnsföräldrar

 
Kommuninformation från Krokom
Visa alla artiklar

Den 15 oktober flyttar Öppna förskolan in på Genvägen 5. Då finns hela Familjecentralens verksamhet under samma tak. Barnmorskemottagning, barnhälsovård, socialtjänst och öppen förskola, alla med gemensamt fokus på den nyblivna familjen.

Annons

9.00 Vi startar upp ett pyssel som ska pryda lokalen inför invigningen. 

Invigning 22 oktober  

Vi inviger våra nya lokaler med alkoholfritt bubbel, chips och frukt. Och så blir det mingel, bandklippning och tal. Missa inte det!

9.00 Öppna förskolan öppnar. Vi fortsätter vårt pyssel. 10.30 Ann-Marie Johansson (S), Region Jämtland Härjedalen inviger tillsammans med Malin Bergman (C), Krokoms kommun

OBS! Under vecka 41 (8-12 oktober) har Öppna förskolan stängt för att flytta verksamheten från de gamla lokaler till Genvägen 5.

Kommuninformation är ett samarbete mellan Krokoms kommun och Mittmedia. Innehållet produceras av kommunen. Inte av Mittmedias nyhetsredaktioner.

Kommuninformation från Krokom