Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Konst i Duvedsskogen

På torsdag kväll kan konstintresserade ta med sig en varm filt och bege sig till skogen i Sällbacken väster om Duved där det blir filmvisning. Verk av 40 konstnärer utlovas av arrangören.

The Artist Colony, som samlar konstnärer på olika platser i världen, ska den här gången arrangera en tillfällig visningsplats några kilometer väster om Duved. Kvällen är organiserad som en öppen studiekväll där konstnärer ur Turtle Salon-nätverket deltar. Här kan man få tillfälle att se arbeten valda av konstnärerna själva och kvällen presenterar en samling verk av konstnärer i olika skeden i sina karriärer; från etablerade till oetablerade samt de som skapar utan att se sig själva som konstnärer.

Malin Stål, konstnär från Kista, berättar att deltagarna får sitta insvepta i filtar och titta på video- och filmverk till gryningen.

– Vi sätter upp handgjorda skyltar vid E14, säger Malin.

Hon påpekar att det finns en nödplan ifall det blir regn.

– Om det regnar så hittar vi en annan lösning. Vi kör oavsett vilket väder det blir.