Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Körde genom isen med fyrhjuling

Ett drama utspelade sig i Rätan på måndagseftermiddagen. En kvinna körde nämligen genom isen med en fyrhjuling och kunde inte ta sig upp på egen hand.

Annons

Det var omkring 19.30 som larmet kom till SOS Alarm. Räddningstjänsten kom fram till olyckplatsen vid 20-tiden, där de fick hjälpa en kvinna som hade gått genom isen med en fyrhjuling och fastnat i fordonet. Dessbättre var det inte särskilt djupt på platsen så kvinnan kunde hålla huvudet ovanför vattenytan hela tiden. Människor på plats hade försökt att hjälpa henne loss från fyrhjulingen, dock utan att lyckats. Räddningstjänstens personal fick ganska snabbt upp kvinnan och kunde starta uppvärmningen, och därefter föra henne vidare till sjukhus. Det framgår inte hur pass allvarligt nedkyld hon blev, men hon uppges ha klarat sig bra under omständigheterna.

Se också: En person påkörd i centrala Östersund

Medan du sov: Se sammanfattning av nattens händelser - och så blir vädret