Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Körde hem osannolik vinst – högoddsare gav flera miljoner på Bergsåker

Kerstin Hell, 41, satt i sulkyn bakom Lady Lee i gårdagens lopp på Bergsåker. Tränaren från Lindesberg vann smått osannolikt med högoddsaren vilket gav mångmiljonbelopp i utdelning på V86.

Loppet på Bergsåker på onsdagskvällen låg till grund för en flermiljonsutdelning på V86 när Kerstin Hell körde hem vinsten med varmblodiga stoet Lady Lee. Oddset? 40,23.

– Det var otroligt kul, men jag har inte hört av några spelare. Varken glada eller arga. Min sambo Kent fick köra hem medan jag satt och svarade på en massa glada sms från vänner och bekanta, säger Hell till travronden.se.

Hon har själv tränat Lady Lee som var spelad på till enbart en procent i V86-spelet.

– Det var ju några tuffa emot, det såg vi redan vi anmälningen, men de springer inte ifrån henne och vi hade förhoppningar om att hon skulle ta hand om sistaslanten, säger Hell.

Hästen är nio år gammal och har gjort över hundra starter. Kerstin Hell är B-tränare och de ställdes mot bland andra namnkunnige Örjan Kilhström och Ove Lindqvist.

– Det körs mycket bättre och snällare i sådana där lopp än under breddloppsdagar. Det är faktiskt inte så svårt att vara femma på v86, men det är förstås inte lika lätt att vinna, säger Kerstin Hell till travronden.se.