Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kroganställd försvann med 100 000 kronor

23-åringen avslutade sin anställning på krogen i Åre och åkte söderut. Nu menar krogen att han dragit med 100 000 kronor av krogens pengar.

Restaurangchefen hade fått goda rekommendationer för 23-åringen och det personliga mötet mellan dem båda lämnade inget i övrigt att önska. Han gav helt enkelt ett väldigt gott intryck.

När anställningsperioden var över i början av augusti bestämdes att 23-åringen och restaurangchefen skulle resa till södra Sverige i samma bil.

Under resan noterade chefen att det fanns pennor i bilen. Kanske ingen stor sak men de förvaras normalt i ett kassaskåp.

Nu har det visat sig att ett större belopp, cirka 100 000 kronor, saknas från kassaskåpet. Och på något sätt tycks ju 23-åringen ha tagit sig in i det. Annars hade han ju knappast kommit över så många pennor.

– När vi börjat titta på det här har det visat sig att 23-åringen är mycket välkänd hos polisen på den plats i södra Sverige som han kommer ifrån, berättar polisen Per Thelin.